Keratinbehandlinger

TJENESTER

Keratinbehandling

COFFEE PREMIUM ALL LISS Linjen Coffee Premium All Liss - er det kraftigste komplekset for å rette slemme harde krøller. Linjen inneholder et glykolisk ekstrakt av kaffe, kationiske polymerer, en blanding av aminosyrer som virker intenst på hårstrukturen og trenger dypt inn i cortex (det indre laget av håret, som er ansvarlig for dets mekaniske egenskaper, som fleksibilitet og styrke. Dette laget utgjør 80-85% av hårvolumet) .Pris varierer fra 3000,- til 6000,- Normal pris er 4700,- Behandlingen tar 3 - 5 timer.

Hair BTX

Termor reconstruction of hair H-brush capillary, eller BTX-program for hår. Rekonstruksjon og utjevning av alle hårtyper. Inkluderer cysterin og keratin, som er byggematerialet til håret. De styrker, beskytter håret mot sprøhet og forhindrer splittede ender. For fuktighetsgivende og glansfullt hår er ansvarlig grønn teekstrakter og Aloe Barbadenis, som er kraftige antioksidanter.

Nanokeratin
En avansert serie for en trygg gjennoppretting med full utjevning (straightening), 0% frigjøring av kjemiske avgasser Basert på banebrytende patenterte molekylære biomimetiske teknologier. En behandling som gir håret sin naturlige glans tilbake. Håret blir silkemykt, elegant og får frizz kontroll. Virker også beskyttende mot sol, vann, vær og vind.

0% formaldehyder. Ikke testet på dyr. Mulig for barn, gravide & ammende.

PRIS

4700

 

 

 

 

 

 

4500

4500

NANOKERATIN

En avansert serie for en trygg gjennoppretting med full utjevning (straightening), 0% frigjøring av kjemiske avgasser Basert på banebrytende patenterte molekylære biomimetiske teknologier. 
 

En behandling som gir håret sin naturlige glans tilbake. Håret blir silkemykt, elegant og får frizz kontroll. Virker også beskyttende mot sol, vann, vær og vind.

0% formaldehyder. Ikke testet på dyr.

Mulig for barn, gravide & ammende.

  • White LinkedIn Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon