Bryn

Vi har stort fokus på permanent makeup av høy kvalitet, og vektlegger kundens ønsker, i tillegg til å veilede og finne en form og farge som passer til hudtone og ansiktsform.

NB: Det er 18 års aldersgrense på alle PMU-behandlinger

Vi bruker en spesiell metode kalt ”Ombre” der vi lager en naturlig skygge som fades ut slik at kantene ikke blir så harde. Det er opp til ditt ønske hvordan formen og fargen skal være, terapeuten vil komme med råd med hva som passer deg og sammen finner dere det som best passer deg. Med Ombre shading er det mulig å oppnå en helt naturlig skygge som fyller ut bak de naturlige hårene, eller der det mangler hår. Hvis du ønsker en kraftigere look er dette også  mulig ved å legge mer trykk og sterkere farge. Resultatet skreddersys etter ditt ønske! Ved å bruke denne teknikken, kan vi både rette opp skjevheter og fylle inn der det mangler hår. Resultatet blir naturlig og vakkert.

 

Permanent makeup 

Priser på bryn:

Ombre Brows:         4000,-
Refill etter 6 uker:   1350,-

Årlig påfyll:                2000,-

Microblading

Microblading er påtegnte hårstrå til å lage en 3D effekt. Denne teknikken passer fint for deg som ønsker å fylle inn det det mangler hår eller for deg som ikke har hår og ønsker bryn som ser ut som "hår".
 

Akkurat nå har vi kun lærling i Microblading o pris på Lærling Microblading er 3000,- inkludert påfyll etter 6 uker.
 

Skjønnhetsflekk

Skjønnhetsflekk er svært populært over leppe, på kinn eller ved øyet for å skape karakter

Skjønnhetsflekk 1 område:     750,- 
Skjønnhetsflekk 2 områder:   950,- 
Skjønnhetsflekk 3 områder:   1100,-

Snakk med oss om korrigering av PMU fra annen klinikk. Her må hvert enkelt tilfelle vurderes for seg, og prisen varierer deretter.