Vippeextensions

Falske vipper ble for første gang brukt i 1916 da regissør D.W. Griffith laget filmen ”Intolerance”. Han ville gi skuespillerinnen Seena Owen vipper som ”brushed her cheeks, to make her eyes shine larger than life.” De første falske øyevippene ble laget av menneskehår, men er i dag byttet ut med syntetiske hår tilnærmet silke og kashmir. Vi benytter oss ikke av ekte mink vipper hos Extend Your Beauty #crueltyfree.

Løsvipper har i flere tiår vært populært både hos kjendiser, dansere og kvinner som ønsker å pynte seg litt ekstra. 

Vippeextensions krever perfeksjonisme til fingertuppene, det er skikkelig pirkearbeid. Vi på Extend Your Beauty elsker å jobbe med utfordringene det gir. Vi tar stadig flere kurs for å holde oss oppdatert og forbedre oss. Vi har innovative og høykvalitets produkter i hvert trinn av behandlingen for å kunne tilby deg det beste av det beste. Vi tørr å påstå at vi tilbyr de beste vippene i Oslo!

Har du flere spørsmål er det bare å sende oss en mail eller ringe 90138297! 

Farge vipper

299,-

450,-

 199,-

Fjerning av vippeextensions

Allergitest vippeextensions

Permanent Vippeløft

1099,-

Her bruker vi permanent veske som løfter, gir volum til dine egne naturlige vipper uten bruk av vippeextensions. Farging av vipper er inkludert i behandlingen.Gir et vakkert åpent blikk. Varer i 4-8 uker.

LASHFILLER Vippeløft

m/ InLei

1350,-

En ny revolusjonerende produktlinje innen vippeløft som gir styrke til de naturlige vippene. Lash filler er et biokjemisk serum som trenger inn i vippene tilfører næring og fortykker vippene med 24% etter kun 3 behandlinger! Farging av vipper er inkludert i behandlingen. 
Varer i 4-8 uker.

Klassisk vippeextensions

1950,-

Klassisk vippeextensions er en profesjonell metode å forlenge øyevipper. Vippeextensions blir limt på individuelt, altså en falsk vipp på en naturlig vipp.


Påfyll 30min 590,-
Påfyll 60min  890,-
Påfyll 90min 1190,-

 

Miks vippeextensions

2100,-


Miks vipper gir litt mer volum enn klassiske vipper, vi setter ca 30% volumvipper for å skape en illusjon av mer fylde. De fleste kundene våre mener at det ser bedre ut når man trenger påfyll fordi volumvippene dekker der man har mistet extenisons

Påfyll 60min 990,-

Påfyll 75min 1200,-

Påfyll 90min 1450,-
-

Volum vippeextensions

 2450,-
Volum vipper gir deg muligheten til å oppleve volum, uten belastning på dine naturlige vipper. Volumvippeextensions kan også gi et svært naturlig og mykt inntrykk. Vi anbefaler ofte dette til eldre kunder. Metoden er å sette 2-7 vipper per naturlig øyevipp. Volumvipper er tynnere og lettere enn klassisk vippeextensions, slik at det ikke skader de naturligevippene dine selv om det blir satt på flere.

Påfyll 60min 990,-
Påfyll 75min 1200,-
Påfyll 90min 1450,-

 

2950,-

Megavolum vippeextensions gir maksimalt volum! Dette er for deg som ønsker skikkelig svarte vipper. Du kan velge mellom dramatiske & lange, eller elegante & korte. Megavolum er blitt svært populært i steder som LA, Hollywood og Øst-Europa. Megavolum vippeextensions begynner også å bli veldig populært i Oslo. Dette er faktisk den sunneste form for vippeextensions, vippene er fjerlette og veier ekstremt mye mindre enn en klassisk vipp!

Megavolum