Vippeextension

Falske vipper ble for første gang brukt i 1916 da regissør D.W. Griffith laget filmen ”Intolerance”. Han ville gi skuespillerinnen Seena Owen vipper som ”brushed her cheeks, to make her eyes shine larger than life.” De første falske øyevippene ble laget av menneskehår, men er i dag byttet ut med syntetiske hår og silke. Det finnes vipper og vippeextensions som er laget av dyret mink, dette benytter ikke vi oss av i vår salong. I flere tiår har løsvipper vært populært hos både kjendiser, dansere og kvinner som vil pynte seg litt ekstra. 

Vippeextensions krever perfeksjonisme til fingertuppene, det er skikkelig pirkearbeid. Vi på Extend Your Beauty elsker vippeextensions og pirkearbeid. Vi tar stadig flere kurs for å forbedre oss og lære nye teknikker for å tilby de beste vippene i Oslo!

LVL Vippeløft

900,-

En revolusjonerende ny vippeløftteknikk som løfter, gir volum og mørkner dine egne naturlige vipper uten bruk av vippeextensions. Gir et vakkert åpent blikk. Varer i 6-8 uker.

Farging

299,-

Klassisk vippeextensions

1399,-

Klassisk vippeextensions er en profesjonell metode å forlenge øyevipper. Vippeextensions blir limt på individuelt, altså en falsk vipp på en naturlig vipp.


Påfyll etter 2 uker 650,-
Påfyll etter 3 uker 750,-
Påfyll etter 4 uker 850,-
Påfyll etter 5 uker 950,-

Miks vippeextensions

1600,-


Miks vipper gir litt mer volum enn klassiske vipper, metoden er å sette flest klassiske og noen volumvipper. 

Påfyll etter 2 uker 700,-

Påfyll etter 3 uker 900,-
Påfyll etter 4 uker 890,-
Påfyll etter 5 uker 990,-

Volum vippeextensions

 2000,-


Volum vipper gir deg muligheten til å oppleve volum, uten belastning på dine naturlige vipper. Volumvippeextensions kan også gi et svært naturlig og mykt inntrykk. Vi anbefaler ofte dette til eldre kunder. Metoden er å sette 2-7 vipper per naturlig øyevipp. Volumvipper er tynnere og lettere enn klassisk vippeextensions, slik at det ikke skader de naturligevippene dine selv om det blir satt på flere.

Påfyll innen 2 uker 750,-
Påfyll innen 3 uker 890,-
Påfyll innen 4 uker 990,-
Påfyll innen 5 uker 1290,-

2500,-

Megavolum vippeextensions gir maksimalt volum! Dette er for deg som ønsker skikkelig svarte vipper. Du kan velge mellom dramatiske & lange, eller elegante & korte. Megavolum er blitt svært populært i steder som LA, Hollywood og Øst-Europa. Volum og megavolum vippeextensions begynner også å bli veldig populært i Oslo.

Påfyll innen 2 uker 850,-

Påfyll innen 3 uker 980,-

Påfyll innen 4 uker 1140,-

Påfyll innen 5 uker 1350,-

Megavolum vippeextensions

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle