GRUNNKURS VIPPEEXTENSIONS

Microblading Session

Har du vurdert å ta kurs og bli vippetekniker? Vi holder grunnkurs i vippeextensions!


Extend Your Beauty holder grunnkurs i klassisk og volum. Det er vanligs å ta grunnkurs i klassisk, deretter ta volumkurs når du føler deg trygg og viderekommen i klassisk. Vi anbefaler alltid 2 dagerskurs slik at du blir trygg på å fortsette å øve uten hjelp etter endt kurs. Ønsker du å gå rett på grunnkurs i volum uten forkunnskaper, anbefaler vi kurs som går over 3 dager. Alle kursdeltagere vil få oppfølging og hjelp opp til 1 år etter endt kurs.

Vi holder for det meste kurs på forespørsel, fordi vi liker å holde intime kurs med maks 4 deltagere slik at alle får like god oppfølging og hjelp. Vi holder også 1-1 kurs for de som foretrekker det.

Kursets forløp kommer an på om det er klassisk eller volum. Vi går alltid gjennom teori rundt cilie (naturlige vipper) og deres syklus, renhold, hygiene, produktopplæring, lett styling, teknikker etc. Det er alikevel viktig å repetere og lese nøye gjennom teoriheftet du får med deg hjem. Vi går deretter over på å øve på svamp/dukke, samt forskjellige teknikker. Vi tar lunsj før vi avslutter dagen med en modell man legger vipper på. Det er vanlig å synes det er vanskelig i begynnelsen og det tar ofte en del ekstra tid. Derfor er det ikke uvanlig å ikke få med seg diplom på dagen, det betyr ikke at man ikke har bestått. Vi ønsker bare å følge opp og trenger 5-10 høy kvalitets bilder der vi kan vurdere forbedring i arbeid og teknikk, når det er godkjent kan få tilsendt eller hente diplom i salongen.

Lærlingsprossen er ikke ferdig etter kurset og hvor lenge man er lærling er helt forskjellig fra person til person. Mengdetrening er svært vitkig i begynnelsen. Det vil gi en god start på lærling perioden og kan halvere tidsperioden som lærling. Det kan dukke opp spørsmål du ikke vet svaret på, da er det lurt å ta en titt i teoriheftet og se om det er noe du har glemt. Det er også mulig å ta kontakt med kursholder, de vil gjerne hjelpe deg med det du skulle lure på!

Ønsker du å lære mer om teip-teknikker og styling anbefaler vi deg å sette opp en dato for et masterkurs hvor vi går igjenom det du trenger å øve på og tips du kan ta med deg videre for å bli en enda bedre vippetekniker. 

I grunnkurs følger det også med et START KIT til å utføre vippeextensions på ca 15-20kunder.
START KIT´et inneholder:

- Pinsetter
- Primer
- Lim
- Vipper i forskjellige lengder 

- Pads

- Teip

- Microswabs

- Børster

- Vipperens
 

Book ditt kurs hos Extend Your Beauty ved å sende mail til post@extendyourbeauty.no.

All påmelding til kurs er bindende og må betales i sin helhet.
 

Pris inkl. startpakke 9000,-