Terapeuter

Victoria

Daglig Leder, Vippetekniker, Hudpleier, Makeup artist, Ernæringsveileder og Kursveileder

Victoria er gründeren av Extend Your Beauty og en skikkelig beauty entusiast! Hun tok sitt første vippekurs hos Blink Lash Acadamy i Oslo 2015, før dette utdannet hun seg som Ernæringsveileder ved Active Education. Hun utviklet raskt et elsk-forhold til vippeextensions. Hun fløy inn eier av Angelash i Ukraina for å lære seg flere volumteknikker. Victoria reiste ned til Sveits i 2019 og lærte det nyeste innen megavolum via verdsenskjente Lashbox LA. Victoria er nå en vippeekspert som elsker å lage flotte vipper, samt lære andre talenter. Victoria holder alle våre kurs i vippeextensions! Les mer under kurs.

Victoria er også dyktig innen voksing, hudpleie & makeup. Hun tatt flere kurs blant annet hos Fred Hamelten AS, Maria Åkeberg, AirNails Norge, Magnetics Nail Acadamy, Dermaroller, samt makeupkurs med Stephan Øien.  

Eline

Kosmetolog lærling

Utfører voks, vippe og neglbehandlinger til en rimligere pris. Under opplæring. Ferdig utlært i brasiliansk wax, samt vippeløft.

Nina

Hudpleier, Vippetekniker og Spaterapeut

Nina er opprinnelig fra Polen og har tatt flere utdannelser der. Hun er blant annet ekspert på vippeextensions og permanent makeup på bryn. Book en time, Nina hjelper deg fremheve dine vakre trekk. Nina jobber også med fotpleie

Anastasija

Manikyrist og fotpleier

Anastasija er svært dyktig innen hånd og fotpleie, hun tilbyr blant annet medisinsk fotpleie hvor hun retter opp inngrodde tånegler og oppsprukne heler. På hendene foretrekker Anastasija å bruke biogel på de som ønsker en natrulig negleforlengelse eller negleforsterkelse. Hun bruker gele hvis kunden ønsker lengre negler da de blir hardere og tåler mer. 

Irina

Frisør

Irina er vår frisør, hun er fra Russland men har bodd i Norge i flere år. Hun elsker å utføre keratin- og "hair-botox" behandlinger. Men jobber aller mest med farge og klipp

Jeanette

Hair extensions spesialist

Jeanette er fra Russland og jobber kun med hair extensions. Hun har en stor lidenskap for vakkert hår og ønsker å hjelpe alle med å oppnå resultater de drømmer om. Jeanette bruker kun hår av den høyeste kvalitet.

Selma

Filler spesialist

Selma er tannlegestudent fra Sverige som alltid har hatt interesse for skjønnhet og estetikk. Hun er ekstremt opptatt av detaljer, noe som er et stort pluss når hun jobber med lepper. Hun strever alltid etter å bli bedre og tar stadig flere kursutdanninger!

Weronika

Massør

Weronika tok sin massasje utdannelse ved Heros Training Center i 2006. Weronika tilbyr klassisk massasje, svensk massasje, sportsmassasje og aromamassasje, samt Body Scrub - behandlinger. Hun er kjent for sine magiske hender og blir etterspurt om å jobbe på flere av landets mest annerkjente spa, idag jobber Weronika sammen med oss i Extend Your Beauty og på The Well

Per Morten

Massør

Erfaren massør som tidligere har jobbet på Vestkantbadet Spa og andre spa avdelinger. Har  12 års erfaing i bransjen. Book din time nå for å løsne opp spenninger eller for å slappe av! Vi anbefaler Hot Stone Massasje for en skikkelig avslapning

Please reload

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle